Mediatakojat on vahvasti paikallinen & dynaaminen media-alan konserni, joka on keskittynyt erilaisten medioiden toimintaan ja kehittämiseen.

Radio Pori ja Helmiradio etsii Poriin

Yhteyspäällikköä myyntiin

Oletko myynnin ammattilainen, jolla on vahvoja näyttöjä onnistuneesta ja aktiivisesta myyntityöstä? Sinulla on asenne kohdallaan ja palava halu myyntityöhön sekä tuoreita näkemyksiä asiakashankintaan. Tunnet jo entuudestaan alueen toimijat ja asiakkaat. Vastuullasi on toimia yhteyspäällikkönä nimetyille vanhoille asiakkaille ja uusasiakashankinta.Arvostamme:
- myynnin osaamista
- vahvoja alueellisia verkostoja
- Ideointi kykyä ja luovuutta myyntityössä
- eteenpäin pyrkivää positiivista asennetta
- paikallisen markkinatilanteen tuntemusta
- ajantasaisia IT-taitojaLisätiedot: myyntipäällikkö Susanna Nurmi, p. 044 590 2557. Kirjalliset hakemukset ja CV:t pyydämme toimittamaan ti 17.1. mennessä osoitteeseen susanna.nurmi@radiopori.fiMediatakojat Oy on media-alan konserni. Liikevaihto vuonna 2016 oli noin 4 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 50. Mediatakojat konserniin kuuluu kaupallisina radioina Radio Pori, Auran Aallot, Radio Kompassi, Radio Kuopio, Radio Mikkeli, Helmiradio 14 paikkakunnalla sekä Mainostoimisto Jabadabaduu neljällä eri paikkakunnalla.